Σας καλωσορίζουμε στο ACE club4tennis, ένα μοναδικό τένις club στην Αθήνα. Το ACE club4tennis ιδρύθηκε το 2012 από την οικογένεια Δημητρόπουλου λόγω της μεγάλης τους αγάπης για το τένις, και γενικότερα τον αθλητισμό, κάνοντας την αρχή του ως ένα αθλητικός και τενιστικός χώρος, όπου όλοι θα απολάμβαναν το άθλημα αυτό.

Σε μία έκταση 14 στρεμμάτων λίγο έξω από τα όρια της Αθήνας, στην Παλλήνη-Ανθούσα και με εύκολη πρόσβαση (Μετρό-Αττική οδός – Λ.Μαραθώνος), το ACE club4tennis έχει μετατραπεί πλέον σε έναν πλήρη αθλητικό πολυχώρο για τους φίλους του τένις αλλά και για όλη την οικογένεια. Αποτελεί τον τέλειο προορισμό για όλο το χρόνο καθώς η άθληση, η χαλάρωση και η διασκέδαση συνδυάζονται αρμονικά σε έναν προσεγμένο και ευχάριστο χώρο.

Στις εγκαταστάσεις του ACE club4tennis δεν θα βρείτε μόνο τα κλασικά γήπεδα τένις. Ετοιμαστείτε για μία μοναδική εμπειρία τένις στα νέα στεγασμένα μας γήπεδα, απολαύστε τις βουτιές σας και τον καλοκαιρινό ήλιο στην πισίνα μας, γνωρίστε μοναδικές γεύσεις που ετοιμάζει ο Σεφ μας στο εστιατόριο, παίξτε padel και οργανώστε την τέλεια εκδήλωση – γάμο χάρη στην όμορφη και πλήρη αίθουσα εκδηλώσεων που διαθέτουμε. Τέλος, οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν το καλύτερο παιδικό πάρτι χάρη στον παιδότοπο που διαθέτουμε.

top