Το ACE club4tennis διαθέτει:

9 χωμάτινα γήπεδα τένις Clay Courts

1 γήπεδο Green Set

1 γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα

Όλα τα ανοικτά μας γήπεδα τένις είναι υψηλών προδιαγραφών και πληρούν όλα τα κριτήρια των διεθνών κανονισμών. Επιπλέον, είναι εγκεκριμένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF approved). Θέλοντας να προσφέρουμε στους θεατές μία ωραία εμπειρία τένις, το ένα από τα εννέα χωμάτινα γήπεδά μας (Clay Courts) έχει τον χαρακτήρα του Κεντρικού Γηπέδου ακολουθώντας τα πρότυπα των μεγάλων Tennis Clubs του εξωτερικού.

Γιατί παίζουμε σε χωμάτινα γήπεδα

Τα χωμάτινα γήπεδα είναι ιδανικά για ξεκούραστο παιχνίδι και παρέχουν την λιγότερο δυνατή καταπόνηση για τα γόνατα. Η συντήρηση τους γίνεται μετά από κάθε αγώνα από εξειδικευμένο προσωπικό.

Τα γήπεδα μας διαθέτουν άρτιο τεχνολογικά φωτισμό για τα νυχτερινά τενιστικά παιχνίδια καθώς και on line σύστημα κρατήσεων (ηλεκτρονικό σύστημα) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας. Τέλος, εάν είστε νέο μέλος και ανησυχείτε ότι δεν θα βρείτε κάποιον συμπαίχτη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αναλαμβάνουμε να σας βρούμε συμπαίχτη, που να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο επίπεδό σας. Άλλωστε, το τένις δεν είναι μόνο άθληση αλλά και ανάπτυξη σχέσεων με άλλα άτομα.

top