ΓΑΜΟΙ

Σχεδιάζετε τον γάμο σας και προσπαθείτε να βρείτε έναν όμορφο και μεγάλο χώρο στην Αθήνα; Τότε το ACE club4tennis είναι η επιλογή σας!

Όντας σε έναν πανέμορφο χώρο στην Παλλήνη, το ACE club4tennis έχει καθιερωθεί στον χώρο των διοργανώσεων γάμου χάρη στον περιβάλλοντα χώρο του αλλά και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Για τον γάμος σας, μπορείτε να στηριχτείτε στην κουζίνα που διαθέτουμε ήδη και η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα, καθώς το φαγητό το επιμελείται ο ίδιος ο Σεφ του Club.

Το ACE club4tennis είναι ένα μεγάλο συγκρότημα από μόνο του και αυτό βοηθά στο να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό καλεσμένων. Ειδικότερα, τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι σε θέση να φιλοξενήσει έως και 350 άτομα στον χώρο της πισίνας. Παράλληλα, κατά τους θερινούς μήνες, οι κρυφοί φωτισμοί στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα. Κατά τους χειμερινούς μήνες, μπορεί να φιλοξενήσεις έως και 130 άτομα στους κλειστούς χώρους που διαθέτει.

Επιλογή φαγητού για τον γάμο

Στο Club μας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το φαγητό που εσείς θέλετε για το γάμο σας, γνωρίζοντας ότι όποια και αν είναι η επιλογή σας, η ποιότητα θα είναι η καλύτερη.

Οι επιλογές διαφέρουν ανάλογα με το ύφος που επιθυμείτε:

  • Buffet
  • Finger food,
  • Cocktail party

και οι γεύσεις ποικίλουν ανάλογα με την κουζίνα που θα επιλέξετε.

Βασικό συστατικό ενός γάμου είναι η μουσική και εμείς θα σας βοηθήσουμε και σε αυτό. Συνεργαζόμαστε με έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο της μουσική, οι οποίοι και θα αναλάβουν να σας βοηθήσουν να πλαισιώσετε τη δεξίωση με τη μουσική που ονειρεύεστε.

Η αίθουσα έχει ως κύριο στοιχείο την πέτρα, δημιουργώντας έναν πολύ όμορφο και ζεστό χώρο, και βρίσκεται μπροστά από την φωτιζόμενη πισίνα. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείται ένα μαγικό σκηνικό, το οποίο υπόσχεται να σας χαρίσει ανεπανάληπτες και μοναδικές στιγμές  στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας!

Ενδιαφέρεστε να κάνετε την εκδήλωσή σας στο Ace Tennis Club;

    top