Το όραμά μας για το Ace Tennis Club, από την  πρώτη στιγμή, ήταν να μην είναι ένας απλός χώρος άθλησης. Αντίθετα, θελήσαμε να δημιουργήσουμε έναν πολυχώρο στην Παλλήνη, ιδανικό για εκδηλώσεις όπως: γάμος, βάπτιση, παιδικό πάρτι ή επαγγελματικά γεύματα.

Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο πρώτος γάμος τελέστηκε στις εγκαταστάσεις μας μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας, το 2012. Από τότε, ο κόσμος δείχνει εμπιστοσύνη στις εγκαταστάσεις και την ομάδα μας, με αποτέλεσμα να έχει ακολουθήσει μεγάλος αριθμός από γάμους, βαπτίσεις, παιδικά πάρτι και πολλές ακόμη εκδηλώσεις.

Γιατί να επιλέξετε το Ace Tennis Club

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να επιλέξετε τον χώρο μας μας για την επόμενη εκδήλωσή σας. Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε τους 2 πιο σημαντικούς:

  • Μπροστά από την πισίνα δημιουργείται μία κλειστή αίθουσα η οποία με την κομψή διακόσμησή της αναδεικνύει τα στοιχεία της πέτρας, κάτι που είναι και το χαρακτηριστικό του συγκροτήματος.

Πρόκειται για έναν πολύ φιλόξενο και ζεστό χώρο, ιδανικό για την περίστασή σας. Επιπλέον, η ποιότητα του φαγητού είναι άριστη όπως και όλο το προσωπικό μας, που θα κάνει τα πάντα προκειμένου η ημέρα αυτή να σας μείνει αξέχαστη, τόσο σε εσάς όσο και στους καλεσμένους σας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως για την εκδήλωσή σας μπορείτε να στηριχτείτε στην κουζίνα που διαθέτουμε ήδη και η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα, καθώς το φαγητό το επιμελείται ο ίδιος ο Σεφ του Club.

  • Το Ace Tennis Club είναι ένα μεγάλο συγκρότημα από μόνο του και αυτό βοηθά στο να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό καλεσμένων. Ειδικότερα, τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι σε θέση να φιλοξενήσει έως και 350 άτομα στον χώρο της πισίνας. Παράλληλα, κατά τους θερινούς μήνες, οι κρυφοί φωτισμοί στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα. Κατά τους χειμερινούς μήνες, μπορεί να φιλοξενήσεις έως και 130 άτομα στους κλειστούς χώρους που διαθέτει.

Ενδιαφέρεστε να κάνετε την εκδήλωσή σας στο Ace Tennis Club;

    top