Αναπόσπαστο κομμάτι του ACE club4tennis αποτελεί η πισίνα (διαστάσεις 10×20μ.). Επισκεφθείτε την για να αποφορτιστείτε από τους απαιτητικούς ρυθμούς, να ξεφύγετε από την καθημερινότητα ιδιαίτερα στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, που έχει φτάσει ο υδράργυρος στο «κόκκινο» και η βόλτα ως την πλησιέστερη παραλία φαντάζει βουνό.

Η πισίνα μας είναι αναψυχής, ασφαλής για τα παιδιά και πάντα πεντακάθαρη με συνεχείς μετρήσεις τηρώντας όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας. Είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε, πίνοντας τον καφέ σας ή το αναψυκτικό σας στις ξαπλώστρες μας, να γευτείτε ένα ελαφρύ γεύμα από το εστιατόριό μας, με γεύσεις που επιμελείται ο Σεφ μας, και να νιώσετε την ευεξία στο Τζακούζι που έχει ειδικά διαμορφωθεί, με τα παιδιά σας ή τους φίλους σας απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές.

Επίσης, δίπλα στην πισίνα βρίσκεται και ο παιδότοπος, όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, πάντα με την επίβλεψη των γονιών τους, και ο οποίος λειτουργεί κατά τους θερινούς μήνες.

top