Στο ACE club4tennis θέλουμε να απολαμβάνετε την παραμονή σας στο χώρο, όταν δεν παίζετε τένις ή padel. Για αυτό το λόγο, στο πιο κεντρικό σημείο των εγκαταστάσεών μας, βρίσκεται το μοντέρνο Club House ή αλλιώς Café-Restaurant.

Μπορείτε να το επισκεφθείτε όποτε θελήσετε, από νωρίς το πρωί, και να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας δίπλα στην πισίνα το καλοκαίρι και την άνοιξη. Άλλωστε ποιο είπε ότι η ζωή είναι ωραία μόνο εντός των γηπέδων; Αλλά και τους χειμερινούς μήνες το Club House θα είναι η ιδανική επιλογή για χαλάρωση δίπλα στο τζάκι ή με θέα τα γήπεδα σε έναν χώρο ζεστό, μοντέρνο και προσεγμένο.

Το εστιατόριο λειτουργεί υπό την επίβλεψη του chef μας, ο οποίος καθημερινά είναι πάντα πρόθυμος και προετοιμασμένος να σας εντυπωσιάσει προσφέροντας υγιεινά σνακ και εκλεκτά πιάτα, πάντα από φρέσκα υλικά. Οι γαστρονομικές μας προτάσεις είναι σε προσιτές τιμές και μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να έρθετε και να δοκιμάσετε!

Και επειδή το Club μας θέλουμε να είναι ανοιχτός προς όλο τον κόσμο, έχουμε αποφασίσει πως για τα μέλη μας αλλά και για τους περίοικους φίλους, από την ευρύτερη περιοχή της Παλλήνης που είναι λάτρεις των εγχώριων και διεθνών αγώνων, είναι διαθέσιμα τα κανάλια TV ΝOVA Sports και ΟΤΕ Sport.

Σας περιμένουμε για να περάσουμε ωραίες στιγμές και να γνωριστούμε καλύτερα!

top