A. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

1 .ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το Ace Tennis Club (εφεξής Κλαμπ) είναι ιδιωτική επιχείρηση, που στις εγκαταστάσεις της περιλαμβάνονται:

I. Γήπεδα τένις ηλεκτροφωτιζόμενα και επιστρωμένα με επιφάνειες χώματος, συνθετικού χόρτου και green set,

II. 3 χωμάτινα indoor tennis courts,

III. 3 γήπεδα padel

IV. Κολυμβητική πισίνα διαστάσεων 10Χ20 μέτρων

V. Γυμναστήριο

VI. Χώροι αποδυτηρίων

VII. Snack Bar-Restaurant

VIII. Κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων

IX. Παιδότοπος

2. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ

I. Το Κλαμπ παραμένει ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους εκτός από κάποιες ημέρες (αργίες), οι οποίες ανακοινώνονται κάθε φορά, ανάλογα με την εποχή.

II. Η ιδιότητα του μέλους για κάποιες από τις ως άνω εγκαταστάσεις (ανάλογα με το πακέτο υπηρεσιών που επιλέγει κάθε υποψήφιο μέλος) αποκτάται από τη διεύθυνση με την έγκριση της αίτησης εγγραφής και την καταβολή του ποσού της εκάστοτε συνδρομής.

III. Η υπογεγραμμένη αίτηση εγγραφής συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των παρόντων όρων κανονισμού λειτουργίας. Τα μέλη αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα και την

δυνατότητα τυχόν τροποποιήσεων – βελτιώσεων του παρόντος εγγράφου από την διοίκηση του Κλαμπ σε μελλοντικό χρόνο, στην οποία και συναινούν. Πιθανές τροποποιήσεις του κανονισμού θα ανακοινώνονται από το Κλαμπ χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τα μέλη.

IV. Στη διάρκεια της άθλησης τα μέλη πρέπει να φορούν ανάλογη περιβολή, δηλαδή τενιστικά (π.χ. όχι running) παπούτσια, φόρμα ή σορτς, μπλουζάκι και να έχουν ρακέτα και μπαλάκια.

V. Ένας παίχτης έχει δικαίωμα να βγάλει από το γήπεδο τους παίκτες της προηγούμενης κράτησης αν είναι η ώρα του να εισέλθει, ακόμα και αν δεν παρευρίσκονται στον χώρο του κλαμπ όλα τα μέλη της κράτησης αυτής.

3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

I. Η ετήσια συνδρομή είναι διαρκούς ισχύος ανεξάρτητα από τη συχνότητα και περιοδικότητα παρουσίας του μέλους στις εγκαταστάσεις.

II. Δικαίωμα χρήσεως γηπέδων έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη.

III. Η χρήση των προβολέων του τένις τις βραδινές ώρες χρεώνεται έξτρα.

IV. Κατά την ανανέωση της συνδρομής το Κλαμπ πιστώνει τον χρόνο αποχής του μέλους από το Κλαμπ, για τους κάτωθι σοβαρούς λόγους:

a. Αλλαγή τόπου εργασίας εκτός Αττικής

b. Ασθένεια ή τραυματισμός

c. Εγκυμοσύνη

Προκειμένου να πιστωθεί ο χρόνος αποχής στο μέλος, αυτό υποχρεούται να προσκομίσει στην γραμματεία του Κλαμπ τα κατάλληλα έγγραφα σε πραγματικό χρόνο (στον χρόνο δηλαδή που οι σοβαροί λόγοι αδυναμίας συνέχισης της συνδρομής είναι σε ισχύ και λαμβάνουν χώρα). Κατόπιν, εντός 48 ωρών εγκρίνεται ή απορρίπτεται το αίτημα πίστωσης χρόνου αποχής του μέλους από το Κλαμπ.

4. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΕΝΙΣ

Τα χρήματα που έχουν προ-χρεωθεί για την κράτηση ενός γηπέδου επιστρέφονται στους παίκτες αν:

I. πραγματοποιηθεί ακύρωση μέχρι 24 ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού ή κατ’ εξαίρεση

αν η ακύρωση γίνει μέσα στις 24 ώρες και το εν λόγω γήπεδο κρατηθεί από άλλους παίκτες.

II. τα εξωτερικά γήπεδα δεν παίζονται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (βροχή, χιόνι).

III. η πρόσβαση προς το club θεωρείται αδύνατη ή επικίνδυνη.

5. ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ-ΥΠΟΜΝΗΣΕΙΣ

I. Τα μέλη του Κλαμπ πρέπει να διατηρούν καθαρά και σε καλή κατάσταση τα γήπεδα, τους κοινόχρηστους χώρους και γενικά τις εγκαταστάσεις.

II. Δεν επιτρέπονται κραυγές, βρισιές και κάθε λογής αντεγκλήσεις και θορυβώδεις εκδηλώσεις στους αγωνιστικούς και λοιπούς χώρους.

III. Για την ερμηνεία ή την επίλυση κάθε θέματος, που επαφίεται στον κανονισμό τα μέλη οφείλουν να απευθύνονται στην γραμματεία.

IV. Η διεύθυνση του Κλαμπ έχει το δικαίωμα να απομακρύνει από τους αγωνιστικούς χώρους όποιον δε συμμορφώνεται με τον κανονισμό.

V. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης μη τήρησης του κανονισμού, ιδίως των διατάξεων περί ορθής συμπεριφοράς εντός και εκτός γηπέδου, η Διεύθυνση του Κλαμπ δύναται να προβεί σε πειθαρχικές κυρώσεις, που ενδέχεται να περιλαμβάνουν έως και διακοπή της συνδρομής του μέλους ανά πάσα στιγμή. Στην περίπτωση αυτή, ο υποκείμενος στις κυρώσεις ουδεμία σχετική απαίτηση θα έχει από την εταιρεία «ΑΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΕ» και τους εκπροσώπους και υπαλλήλους της.

VI. Το κλαμπ έχει το μονομερές δικαίωμα να αρνηθεί την ανανέωση συνδρομής σε κάποιο μέλος.

VII. Η διεύθυνση δεν ευθύνεται για απώλεια χρημάτων ή τιμαλφών στους χώρους του Κλαμπ.

6. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

I. Δεν επιτρέπονται οι βουτιές.

II. Απαγορεύεται η χρήση γυάλινων αντικειμένων στον χώρο γύρω από την πισίνα.

III. Απαγορεύονται στρώματα θαλάσσης και φουσκωτά κάθε είδους.

IV. Η είσοδος στην πισίνα πρέπει για λόγους ασφαλείας, να γίνεται πάντα από τις σκάλες.

V. Η χρήση της πισίνας από επισκέπτες γίνεται με χρέωση ημερήσιας εισόδου σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο.

VI. Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε το ντους πριν την χρήση της πισίνας.

VII. Η χρήση της πισίνας γίνεται μόνο με μαγιό. Δεν επιτρέπεται το μπάνιο με ρούχα ή παπούτσια.

VIII. Παιδιά κάτω των 12 ετών πρέπει να συνοδεύονται μέσα στην πισίνα και στον περιβάλλοντα χώρο.

IX. Δεν επιτρέπονται το τρέξιμο, οι βουτιές και τα παιχνίδια με μπάλα στον χώρο της πισίνας.

X. Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση φαγητού και ποτού, που δεν προέρχεται από το Κλαμπ.

XI. Η διοίκηση του Κλαμπ δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς ή ατυχήματα, που συμβαίνουν έπειτα από παραβίαση των κανόνων λειτουργίας.

XII. Οι λουόμενοι οφείλουν να απευθύνονται στους υπεύθυνους του Κλαμπ για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται.

XIII. Οι λουόμενοι οφείλουν να συμμορφώνονται με τις συμβουλές και τις υποδείξεις των υπευθύνων. Η διοίκηση ου Κλαμπ διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει όσους δε συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις υποδείξεις του προσωπικού και δημιουργούν πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του χώρου.

XIV. Συστήνεται στους λουόμενους να μην αφήνουν πολύτιμα αντικείμενα στα αποδυτήρια. Σε περίπτωση απώλειας προσωπικών αντικειμένων από οποιονδήποτε χώρο του Κλαμπ, η διεύθυνση δεν φέρει καμία ευθύνη.

7. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το Κλαμπ συλλέγει στοιχεία απαραίτητα για την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία των δραστηριοτήτων του Κλαμπ όπως είναι η επικοινωνία με τα μέλη, το σύστημα κρατήσεων και τα στοιχεία για τα φορολογικά παραστατικά. Τέτοιου είδους πληροφορίες είναι το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση κατοικίας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail), ο αριθμός φορολογικού μητρώου κ.ά.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που επεξεργάζονται:

I. Δικά σας στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση αλληλογραφίας) καθώς και στοιχεία που απαιτούνται για την έκδοση των νόμιμων φορολογικών παραστατικών (Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., επάγγελμα).

II. Αγωνιστικό επίπεδο παικτών έτσι ώστε να γίνονται πιο πετυχημένα «ματσαρίσματα» με αντιπάλους.

III. Τυχόν δεδομένα υγείας που τα μέλη μας κοινοποιούν και που σχετίζονται με την παράταση του membership.

IV. Φωτογραφίες και/ή βίντεο από αθλητικές και άλλες δραστηριότητες υπό την προϋπόθεση ότι θα παράσχετε τη συγκατάθεσή σας.

V. Για περισσότερες πληροφορίες, σας προτρέπουμε να ανατρέξετε στον δικτυακό μας τόπο, (www.acetennisclub.gr) για πιο αναλυτική ενημέρωση περί της πολιτικής προστασίας δεδομένων που ακολουθεί το club μας.

B. ΔΗΛΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

I. Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν πάσχω από οποιαδήποτε χρόνια ασθένεια, καρδιολογική ή άλλη πάθηση που μου απαγορεύει να αθλούμαι με ασφάλεια, καθώς και ότι έχω προβεί στον σχετικό έλεγχο της υγείας μου.

II. Δηλώνω επίσης ότι αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη της σωματικής μου υγείας συμμετέχοντας στις δραστηριότητες του ACE Tennis Club με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη.

top